Popis
Návod k líhnutí: Do jednoho litru vody vsypeme vrchovatou lžíci soli (20–25g) a potřebné množství artemie. Silně vzduchujeme. Doba líhnutí při teplotě 24–26°C je 30–36 hodin. Pro maximální výtěžnost je možno po prvním odebrání vylíhlé artemie nechat násadu líhnout ještě 10-12 hodin a provézt druhý sběr vylíhlé artemie. Ideální nádoba na líhnutí má trychtýřový – kuželový tvar o výšce cca 30 cm se vzduchováním ode dna nádoby.
Skladujte na suchém a chladném místě nejlépe při teplotě nižší než 10°C.
Hrubá analýza: bílkoviny 54.0%, vláknina 15%, tuk 20%.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
5
MP
Miroslav Pelán
Dnes jsem dal první vajíčka Žábronožky k líhnutí, hodnotit budu až po líhnutí. M. Pelán
5
PH
Petr Holitscher
Perfektní,líhnivost je obrovská.
5